ПрограмаMastercard PrepaidСигурност

 

Кредитните карти на Пощенска банка ви носят още едно предимство – печелите, докато пазарувате.

Плащайте с вашата карта Visa или Mastercard от Пощенска банка и за всеки лев взимате бонус точки по Програмата за лоялност Моите награди (MyRewards). 

При покупки с Visa и Mastercard печелите още повече от всяка своя покупка, ако пазарувате в обектите на нашите партньори:

 Пример: 

  •  Ако заплатите с кредитна карта VISA Gold, за всеки лев от стойността на Вашата покупка в бензиностанции ЕКО получавате общо 2 бонус точки по програма за лоялност MyRewards – 1 точка стандартно за програмата и 1 допълнителна точка, предоставена съвместно с партньорите ни.

Обърнете внимание, че за да събирате допълнителни бонус точки, е необходимо да заплащате покупките си с кредитна карта VISA и Mastercard от Пощенска банка и на ПОС терминал на банката.
Общият брой точки, който ще получите зависи от вида на Вашата кредитна карта.

Използвайте Вашата кредитна карта винаги, за всяка своя покупка и се убедете, че лоялността Ви ще бъде щедро възнаградена: 

  • колкото по-често използвате кредитната си карта от Пощенска банка за покупки, толкова повече точки събирате - независимо от стойността на покупката събирате точки срещу всеки похарчен лев;**
  • спестявате пари - наградите, които можете да получите биха могли да надхвърлят значително стойността на годишната такса за обслужване по кредитната карта;
  • колкото повече и по-често използвате кредитната карта за покупки, толкова по-скоро ще получите парична награда, като обмените събраните от Вас бонус точки. 

Как събирате бонус точки от Програмата за лоялност MyRewards (Моите награди)?

  • При плащане в търговски обекти в страната, чужбина или в Интернет

За покупки с кредитна карта Mastercard World Premium*

1 лев = 2 точки

За покупки с кредитна карта Visa Premium*

 1 лев = 2 точки

За покупки с кредитна карта Visa Gold и Mastercard World

1 лев = 1 точка

За покупки с кредитна карта Mastercard Cash, Mastercard Standard и Visa Classic

1 лев = 0.5 точки

Събраните бонус точки  по Програмата за лоялност на Пощенска банка могат да бъдат обмeнени в срок до 2 години, считано и месеца, в който са били събрани.

* На ПОС терминал на Пощенска банка

Наградите

Програма Моите награди предлага разнообразие от парични награди, които можете да получите само като обмените лесно събраните точки:

Вашите награди
ТочкиНагради
2 300 точки25 лв.
4 200 точки50 лв.
7 800 точки100 лв.
14 500 точки200 лв.
33 300 точки500 лв.

Как да обмените точки и да вземете награда?

  • с месечното си извлечение получавате информация за точките, с които разполагате към датата на издаване на извлечението. Можете да проверите броя на събраните точки и с едно обаждане на номера на Центъра за обслужване на клиенти, изписан на гърба на Вашата карта;
  • избирате стойността на наградата, която желаете да получитe (натрупана по съответната карта);
  • в случай че имате събрани брой точки, съответстващи на стойността на наградата, можете да ги обмените с обаждане на Центъра за обслужване на клиенти, изписан на гърба на Вашата карта;
  • предплатена карта Mastercard Prepaid - Паричната равностойност на събраните от Вас бонус точки по програмата се превежда по Вашата карта Mastercard Prepaid. Нашите експерти от Центъра за обслужване на клиенти ще Ви информират за начина на получаване на картата. 

Как да използвате карта Mastercard Prepaid?

Повече информация за програмата можете да получите с обаждане на Центъра за обслужване на клиенти: 0700 18 555.

Общият брой точки, който ще получите, зависи от вида от Вашата кредитна карта. Пълните условия за събиране и обменяне на точки по Програма за лоялност Моите награди (MyRewards) може да научите, като се запознаете с Официалните правила на програмата. В програмата не участват трансакции за теглене на пари в брой, погасяване на задължение по кредитни карти, извършени на банкомат, както и всички трансакции, описани в т.6 от Официалните правила по програмата.