ИнформацияПолезно да знаетеПараметри

 

Новата Mastercard Cash е първата кредитна карта от Пощенска банка с гратисен период за теглене на пари в брой.Тя Ви осигурява възможността да разполагате с пари в брой по всяко време и навсякъде, удобно и изгодно. С Mastercard Cash се възползвате и от всички съществуващи предимства на кредитните ни карти.

 

 

Предимствата на Mastercard Cash: 

  • До 45 дни БЕЗЛИХВЕН гратисен период за теглене на пари в брой банкомат или офис на банката – през този период не се начислява лихва за изтеглените с картата суми, ако всички задължения по нея се погасят в посочения в месечното извлечение срок. До 45 дни безлихвен гратисен период при покупки.*
  • Безконтактна функционалност – можете да извършвате безконтактни плащания, независимо в коя точка на света се намирате, на всяко ПОС устройство/ четец, обозначени със символа за безконтактно плащане. Единственото, което трябва да направите, за да извършите плащането е да доближите картата до устройството. Успешното безконтактно плащане се потвърждава от кратък звуков и светлинен сигнал от ПОС устройството/ четеца. На територията на страната безконтактно и без въвеждане на ПИН можете да заплатите суми до 50 лв.
  • Покупки на равни месечни вноски – имате възможност да разсрочвате стойността на Вашите покупки в избрани търговски обекти в цялата страна при плащане на ПОС терминал на Пощенска банка. 
  • Програма за лоялност Моите Награди (MyRewards). Всеки похарчен лев за покупки Ви носи бонус точки, които лесно обменяте за парични награди, достигащи до 500 лв. 
  •  Услуга "Разсрочване на трансакции“ - можете да облекчите бюджета си и да се радвате на по-добър финансов контрол, като разсрочите трансакции, направени с Вашата кредитна карта, издадена от Пощенска банка, и ги изплатите отложено във времето - на 3, 6, 9 или 12 равни месечни вноски. Всички условия вижте тук.
  •  Бързо, безплатно и удобно плащане на битови сметки с картата през m-Postbank.bg и e-Postbank.bg или автоматично всеки месец чрез услугата "Универсален Платец“.  
  •  "Спешно предоставяне на пари в брой в чужбина" (Emergency Cash Advance) – услуга, която се предоставя с помощта на картовата организация Mastercard WorldWide и дава възможност на всички картодържатели с Mastercard да получат пари в брой при възникнал проблем с използването на кредитната карта в чужбина (в случай на загуба, кражба или повреда на картата), чрез обаждане на телефон +359 2 816 60 00, Център за обслужване на клиенти.

* Продължителността на гратисния период за конкретна трансакция (покупка и/или теглене на пари в брой) е в зависимост от датата на трансакцията и срока за погасяване на задълженията по последното издадено от банката месечно извлечение по картата. Банката не начислява лихва за направените с картата покупки и тегления, ако в рамките на този период се погасят всички задължения по картата. Моля, имате предвид, че при теглене на пари в брой при стандартни условия се дължат такси, посочени в Общите условия за кредитни карти.