Увеличете разполагаемия си доход като обедините задълженията си с потребителски кредит с ипотека по програма "Повече днес" при промоционални условия. Разберете как тук.

С новите ни атрактивни условия можеш да финансираш всичките си планове -  обединение на задължения, ремонт и обзавеждане на дома, образование или други твои цели. 
 

Условия на кредита:

  • От 4.25% до 4.45% фиксиран лихвен процент в лева за първите 3 години на кредита*;
  • Финансиране до 100 000 лв. за всички твои планове***;
  • Без първоначални такси**.

Активирай плановете си и плащай по-малко, защото с потребителски кредит с ипотека можеш:

  • Да обединиш всичките си задължения и да увеличиш  разполагаемия си доход**;
  • Да плащаш само една по-ниска вноска, в една банка, на една дата;
  • Да ползваш дълъг срок на кредита до 25 г.****;
  • Да избереш най-подходящата за теб Пакетна програма за комплексно банково обслужване, която ти осигурява преференциални условия за банкови продукти и услуги.

 

 

Имаш въпроси за този кредит?  Заяви безплатна онлайн видео консултация по Скайп и нашите експерти ще отговорят на въпросите ти относно най-подходящото за теб жилищно финансиране. 

 

*Посочените лихвени проценти са приложими при подаване на заявление за нов потребителски кредит в лева с ипотека в периода  от 29.05.2019 г.до 31.08.2019 г.при превод на работна заплата по сметка с дебитна карта в банката, разкрита по пакетна програма за комплексно банково обслужване ("Моето банкиране", "Моето семейство", "Моето предимство", "Моят престиж" или "Супер сметка@" ) и сключване на договор за застраховка "Живот". За повече информация и представителен пример за разходите по кредита, виж секция Параметри.

**При подаване на заявление за нов ипотечен кредит с цел обединение на задължения в периода 29.05.2019 г. - 31.08.2019 г., кредитоискателят ползва промоционални условия: без такса за оценка на кредитоспособността, без такса за документален анализ на обезпечението, без такса за оценка на обезпечението. Условията за потребителски кредит с ипотека са приложими, в случай че отговаряте на изискванията на банката. В определени случаи са възможни и допълнителни отстъпки от посочените параметри. За да получиш персонална оферта и да се информираш дали тези условия са най-подходящи за теб, моля посети най-близкия офис на Пощенска банка. 

 ***Посочените условия за потребителски кредит с ипотека са приложими за кредити, при които не е избрана опцията по  чл. 24, ал. 2, т. 1 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребителите.