ИнформацияКратки правила

Програма "Сподели и спечели"

Програмата е създадена специално за нашите лоялни клиенти и с нея лесно можеш да получиш атрактивни награди. За да се включиш е достатъчно да ползваш поне един кредитен продукт от Пощенска банка – кредитна карта, потребителски или жилищен кредит. Препоръчай същия или друг продукт на свои познати и всеки от вас може да получи бонуси.

1.  Какви са наградите?

 Препоръчан продукт         
 Ти печелиш
 Твоят познат печели  
Кредитна карта
25 лв.
25 лв. и БЕЗ ТАКСА за разглеждане на заявление
Потребителски кредит
до 50 лв.
до 50 лв.
Жилищен/ ипотечен кредит
до 150 лв.
до 150 лв.

 

2.  Сподели на приятел и спечелете заедно. Как работи програмата?

  • Сподели

Ако ползваш кредитен продукт от Пощенска банка, сподели с познатите си за програмата и им препоръчай да кандидатстват за кредитна карта, потребителски или ипотечен кредит в банката. За да участваш в програмата, е достатъчно да дадеш своя личен код "Сподели и спечели“ на познатите си, а те да го представят в момента на кандидатстване.

Научи личния си код "Сподели и спечели“ като въведеш ЕГН-то си в онлайн генератора, публикуван по-долу или като се обадиш на 0700 18 555 / кратък номер *7224.

С въвеждане на твоето ЕГН създаваш личен код, който можеш да предоставиш на свой познат. Бъди спокоен, данните ти няма да се използват за други цели.

  • Спечели

При кандидатстване за кредитен продукт онлайн - Потребителски кредитЖилищен кредит или Кредитна карта на кратък номер *7224 или в офис на Банката, твоят познат трябва да предостави личния ти код "Сподели и спечели". В случай, че бъде одобрен от Банката, усвои кредитния продукт и изпълни условията по програмата, печелите и двамата.

 

3.  Получи награди до 500 лева годишно

Защо да не спечелиш повече от веднъж?

Можеш да използваш личния си код до натрупване на награди за 500 лева годишно. В рамките на всяка календарна година ще получаваш награди до 500 лева за познати, приятели и роднини, препоръчани от теб, които предоставят личния ти код при кандидатстване и усвоят кредитния продукт, за който са кандидатствали. При препоръка на кредитни карти, максималният брой препоръки е 5 в рамките на една календарна година. Твоите познати, приятели и роднини също ще получат своята награда, посочена по-горе.

Пример:

  • В момента използваш потребителски кредит от Пощенска банка. За една календарна година препоръчваш на десет свои познати също да изтеглят потребителски или ипотечен кредит в банката;
  • Шестима от познатите, на които си препоръчал кредит, кандидатстват като представят твоя личен код в офис на Банката. Петима за потребителски кредит и един за жилищен кредит;
  • трима от кандидатствалите ти познати са одобрени и са усвоили потребителски кредит и един е усвоил жилищен кредит от Пощенска банка;
  • Ти автоматично ще получиш 3 награди до 50 лв. всяка = до 150 лв. за потребителските кредити и 1 награда до 150 лв. за жилищния кредит, общо до 300 лева, преведени по твоята карта MasterCard Prepaid;
  • След заплащане на поне една месечна вноска, всеки от четиримата ти познати, които са взели кредит по твоя препоръка, ще получи до 50 лв. за потребителски кредити и до 150 лева за жилищен кредит, преведени по неговата карта MasterCard Prepaid. 

Пълните правила на програма "Сподели и спечели" са достъпни в раздел "Документи" по-долу.