Mastercard Business са последно поколение кредитни карти, обединяващи чип технологията и иновативната функционалност за безконтактни плащания.


Възползвайте се от предимствата на безконтактните кредитни карти Mastercard Business:

  • Ново! Fast Track - преминавате приоритетно през първа проверка на лични документи и се възползвате от специална лента за проверка на багаж. Услугата е достъпна на Летище София, Терминал 2.
    Всеки картодържател има право на още един придружител, безплатно. Научете повече за услугата тук.
  • Безконтактна функционалност – можете да извършвате безконтактни плащания, независимо в коя точка на света се намирате, на всяко ПОС устройство/ четец, обозначени със символа за безконтактно плащане. Единственото, което трябва да направите, за да извършите плащането е да доближите картата до устройството. Успешното безконтактно плащане се потвърждава от кратък звуков и светлинен сигнал от ПОС устройството/ четеца. На територията на страната безконтактно и без въвеждане на ПИН можете да заплатите суми до 25 лв.
  • "Спешно предоставяне на пари в брой в чужбина" (Emergency Cash Advance) – услуга, която се предоставя с помощта на картовата организация Mastercard WorldWide и дава възможност на всички картодържатели с Mastercard да получат пари в брой при възникнал проблем с използването на кредитна карта в чужбина (в случай на загуба, кражба или повреда на карта), чрез обаждане на телефон +359 2 816 60 00, Център за обслужване на клиенти.
  • Покупки на равни месечни вноски – имате възможност да разсрочвате стойността на Вашите покупки в избрани търговски обекти в цялата страна при плащане на ПОС терминал на Пощенска банка.
  • Дълъг безлихвен гратисен период до 50 дни при покупки.*
  • Безплатна застраховка "Помощ при пътуване". Пълните условия на застраховката може да видите тук. * Продължителността на гратисния период за конкретна покупка е в зависимост от датата на покупката и срока за погасяване на задълженията по последното издадено от банката месечно извлечение по картата. Банката не начислява лихва за направените с картата покупки, ако в рамките на този период се погасят всички задължения по картата. Гратисният период не се прилага за лихвата, начислявана при теглене на пари в брой.